Leisure is beleving, een perfecte match voor social media

‘Join the talk and win their hearts’

@Vrijetijdssector: creëer en behoud fans met dagelijks contact

Uiteraard is het niet de bedoeling om iedere dag aandacht te eisen van uw doelgroep. Maar als ze willen, kunnen ze u wel iedere dag vinden. Facebook, Instagram en YouTube, op dit moment de drie platformen waar de meeste focus op ligt in leisure. Maar TikTok kan wellicht ook interesant zijn… Wilt u social media uitbesteden of optimaliseren? Contact ons voor een sociaal gesprek #durftevragen

Contentcreatie

Soms lijkt het lastig om content te maken. Eén video kan vele berichten betekenen op verschillende social media kanalen. Stel u heeft een nieuwe attractie/speeltoestel. U kunt daar een video van maken waarin deze gedemonstreerd wordt en waarin uitleg gegeven wordt. De video kunt u in delen knippen voor social media, u kunt er quotes uit halen en u kunt er afbeeldingen van maken en deze delen. De vrijetijdssector kan naar ons idee de mooiste posts creëren.

Mond tot mondreclame is de sterkste reclame. Social media is de online vorm van mond tot mondreclame. Wanneer een bezoeker een mooi verhaal deelt zullen lezers dat geloven. Belangrijk is om positief op te vallen.

Positieve ervaringen leiden tot positieve berichten. Zelf kunt u dit ook sturen! Benieuwd naar hoe dat werkt?

Social ads

Miljoenen mensen zitten op social media platformen. Op de organische (niet adverterende) manier kunt u een beperkt aantal bereiken. Met adverteren kunt u echter heel doelgericht een groep mensen bereiken. Die groep kan zo groot zijn als u wilt. Zo kan voor mensen die alleen woonachtig zijn op de Veluwe een advertentie getoond worden. Ook kan er gesegmenteerd worden op leeftijd. Zo worden de juiste mensen bereikt.

Uw imago

Mond tot mondreclame heeft direct invloed op uw imago, op hoe men uw merk ziet. Het is belangrijk om mensen te helpen met het bepalen van uw imago. Dit kan bijvoorbeeld door positieve persberichten te versturen naar verschillende media. Door een pr-stunt te bedenken en uit te voeren. Of met behulp van influencers. Zij kunnen hun volgers, vaak duizenden, uw verhaal vertellen.

Adverteren

Social ads is één van de manieren waarop geadverteerd kan worden. Het zal een onderdeel zijn van een mix aan advertenties. Zo kan er geadverteerd worden op Google en bijvoorbeeld in relevante magazines. Ook advertenties dienen aan te sluiten bij uw doelgroep en bij de behoefte die zij op dat moment hebben. Dit hangt af van waar ze zich bevinden in het aankoopproces.

Vraag naar de mogelijkheden

Of stuur gewoon een (leuk) bericht
(Bellen of mailen mag natuurlijk ook 06-44178007, info@capmo.nl)